На Закарпатті батько убив дворічного сина

Померлий хлопчик був віком 1 рік і 10 місяців
На Закарпатті батько убив дворічного сина
Ніж (Фото: pexels)
24 Липня 2022, 23:25
читать на русском

На Закарпатті батько убив свого малолітнього сина і втік з місця злочину.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Закарпатської області.

За попередніми висновками експертів, смерть дитини настала внаслідок численних ударів по тілу гострим предметом. Всі зібрані докази вказували на те, що жорстоке вбивство вчинив батько дитини, який одразу після скоєного втік з місця події.

Наразі відомо, що зловмисник, перебуваючи в кімнаті власного будинку, наніс малолітньому синові численні удари ножем. Інші члени родини в момент вбивства були на подвір’ї будинку. Побачивши, як чоловік раптово вибіг з будинку, зайшли всередину до дитини. Рідні викликали медиків, проте останні вже нічим не змогли допомогти дитині.

Пізніше поліціянти затримали 30-річного підозрюваного: він переховувався у лісовому масиві. Зловмисника затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Дії фігуранта слідчі кваліфікували за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто Умисне вбивство малолітньої дитини. Максимальне покарання, яке йому загрожує – довічне ув’язнення.

Досудове розслідування у справі триває. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, поліція Сумської області затримала чоловіка, який задушив свого трирічного сина після того, як забрав його з дитячого садочку.

Читайте також

1