На Закарпатті чоловік скалічив свою співмешканку та вбив двох її дітей

Від рук убивці загинули 9-річна дівчинка та дворічний хлопчик
На Закарпатті чоловік скалічив свою співмешканку та вбив двох її дітей
Кулак, убивство (Фото: pixabay)
8 Січня 2021, 18:43
читать на русском

У Тячівському районі Закарпатської області п`яний 30-річний чоловік побив свою співмешканку та її дітей, від отриманих травм діти померли.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Закарпатської області.

Увечері 6 січня до поліції надійшло повідомлення про злочин, вчинений в одному із розважальних закладів Тячева.

З`ясувалося, що 30-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, розпочав сварку зі своєю 35-річною співмешканкою. Разом із жінкою в закладі було двоє її малолітніх дітей - 9-річна дочка  та дворічний син.

В ході сварки 30-річний зловмисник сильно побив жінку і дітей. Від отриманих травм діти померли на місці події. Жінку з важкими травмами доставили до лікарні.

Поліціянти затримали злочинця, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі вже повідомили йому про підозру в умисному вбивстві двох малолітніх дітей, вчиненому з особливою жорстокістю та в замаху на умисне вбивство своєї співмешканки. Поліціянти клопотатимуть в суді про безальтернативне взяття підозрюваного під варту.

За скоєне затриманому загрожує довічне ув’язнення. Слідство у справі триває.

Читайте також

Нагадаємо, 6 січня правоохоронці затримали мешканця столиці, який вбив знайомого у Києві та підпалив орендовану ним квартиру. Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід. Зловмиснику загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

1