На Закарпатті, Прикарпатті і Буковині на тиждень закриють усі заклади сфери розваг та громадського харчування

У цих регіонах надалі погіршується ситуація із захворюваністю на Covid-19
На Закарпатті, Прикарпатті і Буковині на тиждень закриють усі заклади сфери розваг та громадського харчування
Карантин, локдаун (фото: Pexels)
21 Лютого 2021, 01:00
читать на русском

В Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях на тиждень закриють усі розважальні заклади та заклади громадського харчування.

Про це головний санітарний лікар Віктор Ляшко розповів у програмі "Свобода слова Савіка Шустера".

Якщо проаналізувати спалахи, які є у Чернівецькій, Івано-Франківській, Закарпатській областях, - це три області з критичним зростанням кількості нових випадків коронавірусу, - то ми можемо чітко прослідкувати, що це маршрути, пов’язані з масовим пересуванням у туристичному бізнесі. Тому ТЕБ та НС на місцевому рівні ухвалили рішення на тиждень призупинити роботу розважальної інфраструктури і всіх закладів громадського харчування, - наголосив Ляшко (досьє Віктора Ляшка).

Читайте також

Нагадаємо, у Вінницькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Житомирській та Чернівецькій областях, де зафіксовано різке зростання захворюваності на covid-19, посилять карантинні обмеження. За потреби рекомендовано на місцевому рівні приймати рішення про обмеження на окремих територіях, де було зафіксовано спалахи захворювання. Йдеться, зокрема, про відвідування навчальних закладів, роботу закладів харчування та відпочинку, контроль в’їзду/виїзду до населених пунктів тощо.

1