На Закарпатті затримали п`яним за кермом місцевого суддю Сергія Савицького

У робочий час суддя Савицький їхав "під мухою" на дорогій іномарці
На Закарпатті затримали п`яним за кермом місцевого суддю Сергія Савицького
Суддя Сергій Савицький
14 Березня 2024, 14:46
читать на русском

У Хусті на Закарпатті затримали п'яним за кермом суддю місцевого райсуду Сергія Савицького.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомляє журналіст Віталій Глагола.

З ранку у його крові драгер показав 0,73 проміле алкоголю, що вважається легким сп'янінням.

Його спіймали у робочий час. Він керував позашляховиком Mitsubishi. Що цікаво: в останній публічній декларації судді Савицького зазначена Skoda Oktavia, яка аж ніяк не схожа на Mitsubishi Pajero, за кермом якого і був пан суддя.

Глагола нагадує, що цей суддя у 2018 році випустив під заставу хлопця, який вчинив жорстоке вбивство однокласника, після чого місцеві жителі мало не вчинили над ним самосуд.

Нагадаємо, прокурора відділу департаменту міжнародно-правового співробітництва Офісу Генерального прокурора Дмитра Романюка звільнено з посади за кермування у стані алкогольного сп’яніння.

За матеріалами справи, під вечір 25 серпня 2023 року патрульні зупинили автівку прокурора на Дарницькій площі у Києві. Орієнтування на Tesla Романюка правоохоронці отримали по спецлінії "102". Під час бесіди з водієм патрульні запідозрили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Прокурору було запропоновано пройти медобстеження, яке підтвердило у нього 2,02 проміле алкоголю. Далі поліціянти склали адмінпротокол за п’яне кермування, який нині розглядається столичним судом.

Читайте також