На Житомирщині колаборант чекав путіна, бо той мав "звільнити" його від нацистів і бандерівців

Чоловік переконував українців, що це не війна, а спецоперація, яку путіну треба було почати раніше
На Житомирщині колаборант чекав путіна, бо той мав "звільнити" його від нацистів і бандерівців
8 Квітня 2022, 13:58
читать на русском

На Житомирщині затримали колаборанта, який підтримав "спецоперацію" росії проти України та переконував односельців, що їх рятують від нацистів та бандерівців.

Про це повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

Зазначається, що місцевий житель, 1980 року народження, Бердичівського району публічно заперечував війну росії проти України та закликав підтримувати рішення та дії держави-агресора. Йому повідомили підозру за ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України.

Підозрюваний на автобусній зупинці села, у якому проживав, переконував односельців у тому, що це не війна, а спецоперація проти бандерівців, яку путіну потрібно було розпочати набагато раніше.

Колаборант заперечував, що Крим належить Україні, натомість стверджував, що російські війська воюють з НАТО, яке розмістило у нашій країні лабораторії з виробництва біологічної зброї, і взагалі він чекає на прихід російських військ та звільнення його від нацистів і бандерівців.

Однак жителі села не розділили таких поглядів, натомість повідомили про путінського прихильника правоохоронцям.

Нагадаємо, що Служба безпеки України викрила мережу ворожих коригувальників і колаборанта, який готував "списки" на знищення українців.

Читайте також

1