Надбавки медикам виплачуються у повному обсязі – Степанов

За винятком поодиноких випадків, на які оперативно реагують у Міністерстві
Надбавки медикам виплачуються у повному обсязі – Степанов
Максим Степанов (Фото: УНІАН)
3 Жовтня 2020, 12:31
читать на русском

Виплати надбавок медикам за роботу з хворими на COVID-19 відбуваються у повному обсязі, за винятком поодиноких випадків, на які Міністерство охорони здоров’я оперативно реагує.

Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов під час робочої поїздки у Хмельницьку та Рівненську області, передає Міністерство охорони здоров'я.

Наразі проблем з виплатою надбавок медикам немає. Виникають лише поодинокі випадки, на які ми реагуємо достатньо оперативно, - сказав очільник МОЗ.

Читайте також

Степанов також підкреслив, що держава в повному обсязі фінансує лікування хворих на COVID-19 в умовах стаціонару.

Ми в повному обсязі перераховуємо кошти за лікування хворих в умовах стаціонару. Міністерство повністю порахувало, скільки коштує лікування одного хворого у лікарні. Пацієнти не повинні сплачувати за своє лікування, перебуваючи у стаціонарі, за це вже заплатила держава, - зазначив міністр.

https://www.facebook.com/moz.ukr/posts/1666030163560082

Нагадаємо, що міністр охорони здоров'я України Максим Степанов не має наміру йти у відставку, якщо на місцевих виборах його оберуть до Одеської обласної ради. Він заявив, що в разі обрання до Одеської облради, він не залишить посаду міністра заради роботи депутата. Водночас він не виключив можливого суміщення посад.

1