Нагадує джунглі: соцмережі про ремонт в Офісі президента (фото)

В Офісі президента темно-сірі стіни і штучні зелені рослини
Нагадує джунглі: соцмережі про ремонт в Офісі президента (фото)
Зеленський у новому інтер`єрі Офісу президента (Фото: Єфрем Лукацький)
15 Червня 2021, 18:32
читать на русском

У соцмережах поширюють фотографії нового ремонту в Офісі президента. Тамтешній інтер`єр нагадує декорації до пригодницьких фільмів.

Фото нового оформлення офісу зробив фотокореспондент Associated Press Єфрем Лукацький, пише УНІАН.

Фото: Єфрем Лукацький

Сьогодні я з цікавістю розглядав кабінет, в якому давав інтерв'ю Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського). Стіни від підлоги до стелі прикрашені штучними джунглями, я не обмовився. Штучні папороті та інші рослини Тихоокеанського регіону нагадували мені сцени театру ляльок, постановки "Острів скарбів" або "Пірати Карибського моря". Тільки не вистачало в кущах черепів і скелетів. Поки журналісти чекали президента, мені весь час здавалося, що зараз заграє музика, лунають постріли, і з'являться ляльки в банданах з шаблями і старовинними пістолетами. Єдине, що говорило, що ми не в дитячому театрі, - неоновий напис як в магазинах, тільки не реклама Кока-Коли, а "Центр дії президента". Цього разу лампочки не горіли, - описав побачене Лукацький.

При цьому фотограф додав, що зелень становить різкий контраст зі стінами темно-сірого кольору.

Нагадаємо, після протестів на Банковій на підтримку громадського активіста Сергія Стерненка, на ремонт вхідних дверей і миття стін Офісу президента витратили понад півтора мільйона гривень.

Читайте також

1