Наніс 15 ножових поранень знайомому: на Одещині засудили вбивцю до 12 років тюрми

Це четверта судимість зловмисника
Наніс 15 ножових поранень знайомому: на Одещині засудили вбивцю до 12 років тюрми
Ніж, кров (Фото: picabu)
25 Червня 2022, 20:22
читать на русском

В Одеській області суд засудив до 12 років тюрми 60-річного чоловіка, який у 2018 році наніс 15 ножових поранень знайомому під час спільного вживання алкогольних напоїв. Чоловік не визнав своєї провини.

Про це повідомили в Нацполіції.

Після проведення довготривалих експертиз та зібраних речових доказів правоохоронці довели причетність чоловіка до вбивства односельця. Слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури, оголосили зловмиснику підозру за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України і скерували матеріали справи до суду. Вивчивши зібрані поліцейськими докази, суд визнав обвинуваченого винним в умисному вбивстві і засудив його до 12-ти років позбавлення волі, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що це вже четверта судимість зловмисника. Раніше він провів дев'ять років в тюрмі за хуліганство, пограбування та вбивство з необережності.

Нагадаємо, прокуратура Сумської області засудила до 15 років позбавлення волі 39-річного чоловіка, який вбив свою бабусю та намагався втекти на автомобілі, який викрав у сусідів.

Читайте також

1