Напала ззаду і схопила: в екопарку під Полтавою пантера покусала доглядальника за голову

Тварину відбивали палками від голови, але вона тримала дуже міцно
Напала ззаду і схопила: в екопарку під Полтавою пантера покусала доглядальника за голову
Пантера (фото: УНІАН)
29 Липня 2021, 20:14
читать на русском

В екопарку в селі Ковалівка Полтавської області пантера напала на 33-річного мешканця Полтави, схопила за голову та покусала. Його прооперували, він прийшов до тями.

Про це повідомляє місцеве видання Коло.News з посиланням на свідків події та поліцію.

За словами речника обласної поліції Юрія Сулаєва, до правоохоронців дійшла інформація про те, що, за попередньою версією, пантера покусала місцевого ветеринара. Нещасний випадок стався близько 12:00 у четвер, 29 липня.

На місце інциденту прибула екстрена медична допомога, яка й доставила його до медзакладу. Операція там тривала 1,5 години. Стан пацієнта середнього ступеня тяжкості, о 17:18 - він опритомнів

Поліція наразі з'ясовує обставини нещасного випадку, а ось в самому екопарку мовчать.

Як розповіла очевидиця Ніна Адаменко, чоловік поруч з клітками хижаками годував тварин. Вона з дітьми не підходила до хижаків, але за 100 м від пантери почула крик. Після того, як жінка обернулась, то побачила, що у чоловіка, який розвозив корм, на голові сиділа пантера.

Працівники кинулись з палицями на неї, але тварина не відпускала голову чоловіка. На щастя, люди змогли відбити хижака від голови. Коли це все відбувалось, хтось зателефонував до швидкої.

За її словами, інцидент трапився раніше, після 11:00. Весь цей час потерпілий був закривавлений, але залишався при тямі. Жінка також розповіла, що потерпілий кремезний та дуже високий

Він сів під сарайчиком і казав, що в нього все сіре перед очима. Потім ми поїхали, бачили, як назад на Полтаву летіла карета служби "103", - розповіла очевидиця.

Нагадаємо, що у Менському зоопарку на Чернігівщині тигр загриз працівника звіринця, який саме збирався годувати тварину.

Читайте також

1