Нардеп Артем Дмитрук став першим, хто публічно підтримав Тищенка після скандалу в Дніпрі

Дмитрук є "торпедою" Олега Татарова, який своєю чергою є заступником глави Офісу президент Андрія Єрмака
Нардеп Артем Дмитрук став першим, хто публічно підтримав Тищенка після скандалу в Дніпрі
Артем Дмитрук (Фото: Фейсбук)
24 Червня 2024, 16:13
читать на русском

Скандальний народний депутат Артем Дмитрук (колишній член фракції «Слуга народу») був першим, хто публічно став на захист нардепа Миколи Тищенка.

Як пише Telegram-канал "Сніданок Химери", Дмитрук є "торпедою" Олега Татарова, який своєю чергою є заступником глави Офісу президент Андрія Єрмака.

За словами Дмитрука, потрібно "об'єктивно оцінювати ситуацію та інформацію, яку отримуємо". Він вважає, що Тищенко "один з кількох людей, який може боротися з цими притонами (тобто шахрайськими кол-центрами)".

Допис Дмитрука про скандал з Тищенком у Дніпрі

Допис Дмитрука про скандал з Тищенком у Дніпрі

Зв'язок Дмитрука і Татарова

Зв'язок Дмитрука і Татарова

Раніше ЗМІ писали, що Дмитрук, який родом з Одеси, "засвітився" під час спілкування зі священником УПЦ МП Сергієм Чертиліним, якого вважають російським агентом. Дмитрук не заперечив зустрічі і підтвердив, що вони обговорили тиск на Українську православну церкву Московського патріархату.

Зауважимо, що Дмитрук відмовився голосувати за заборону УПЦ МП в Україні.

Нагадаємо, що 20 червня Тищенко приїхав до Дніпра з групою осіб у військовій формі та здійснив рейд по "офісах", які здебільшого організовані криміналом та функціонують під кришуванням високопосадовців української влади.

Того ж дня у мережу потрапило відео, де видно бійку між охоронцями нардепа і цивільною особою - ним виявився колишній військовий підрозділу Kraken.

Читайте також

1