Нардеп Галушко звернувся до Зеленського та заявив про вихід з партії "Слуга народу"

Він ухвалив таке рішення через місцеві вибори
Нардеп Галушко звернувся до Зеленського та заявив про вихід з партії "Слуга народу"
Народний депутат Микола Галушко
27 Вересня 2020, 11:52
читать на русском

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Галушко офіційно заявив про вихід з партії.

Про це він заявив у своєму відеозверненні до президента України Володимира Зеленського, яке опублікував на сторінці у соцмережі Facebook.

Володимире Олександровичу (Зеленський – ред.), 2019 року я разом з вами йшов на вибори. Після обрання вас президентом я йшов разом із вами на вибори до Верховної Ради. Весь цей шлях пройшла зі мною команда однодумців, яка працювала за ідею, за зміну ставлення влади до людей. Ви казали, що кожен з нас - це президент, але минуло два роки, і, на жаль, нічого не змінилося, - розповів Галушко.

Читайте також

За його словами, під час розподілу на райони "виключно з політичним підходом кулуарна політична гра керівництва "Слуги народу" ледь не знищила" Броварський район.

Зараз на місцевих виборах всі місця в списках від партії "Слуга народу" були продані. І заклик йти на вибори боротися з корупціонерами і старими елітами на місцях, на жаль, просто слова. Для цього достатньо відкрити список кандидатів від партії "Слуга народу" в моєму окрузі. В таких політичних виборах ні я, ні моя команда брати участь не буде. Тому я, народний депутат України Галушко Микола, офіційно заявляю про вихід з політичної партії "Слуга народу", - додав нардеп.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Здолбунові міська ТВК відмовила в реєстрації усіх кандидатів від "Слуги народу".  Причиною відмови стало порушення гендерної квоти: в першій п'ятірці чотири чоловіка та лише одна жінка.

1