Нардеп Холодов, якого журналісти знайшли на Кіпрі, написав заяву про складання повноважень

Дружина Холодова є кумою Оксани Марченко
Головне
Нардеп Холодов, якого журналісти знайшли на Кіпрі, написав заяву про складання повноважень
Андрій Холодов
1 Серпня 2023, 09:42
читать на русском

Народний депутат від партії "Слуга народу" Андрій Холодов подав до Ради заяву про складання мандату. Це сталося на тлі чуток про його відпочинок на Кіпрі.

Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook.

"До Верховної ради надійшла заява від народного депутата України Холодова А.І. про складання повноважень народного депутата України", - написав Стефанчук.

Він уточнив, що заява буде розглянута на найближчому пленарному засіданні парламенту.

Тим часом голова партії "Слуга народу" Шуляк заявила, що підписала розпорядження про виключення нардепа Холодова з партії.

Нагадаємо, кілька днів тому журналісти "Схем" оприлюднили власне розслідування про Холодова. Вони стверджували, що нардеп виїхав з України ще у січні 2023 року і з того часу не повертався.

У "Схемах" уточнювали, що Холодов перебуває зі своєю родиною за кордоном, у тому числі на Кіпрі, де має сімейний маєток.

Також журналісти з’ясували, що за кордоном родина Холодова розбудовує бізнес. Наприкінці грудня 2022-го року дружина нардепа Катерина Шаховська придбала частку у салоні краси LA SALUTE Sport&Beauty у Відні.

За інформацією журналістів, Шаховська позиціонує себе як дизайнерка одягу та є кумою Оксани Марченко – дружини кума Путіна Віктора Медведчука.

Читайте також