Нардеп Лубінець розповів про свої стосунки з Коломойським

На думку нардепа, Коломойський не лобіює законопроєкти в Раді
Ексклюзив
Нардеп Лубінець розповів про свої стосунки з Коломойським
Ігор Коломойський (Фото: УНІАН)
15 Червня 2021, 15:46
читать на русском

Народний депутат від партії "За майбутнє" Дмитро Лубінець розповів, що особисто знайомий з олігархом Ігорем Коломойським і стверджує, що той не лобіює законопроєкти у парламенті.

Про це нардеп розповів у ексклюзивному інтерв`ю Парламент.UA

Не знаю жодного законопроєкту, який би лобіював Коломойський. Пов’язують групу ("За майбутнє" – ред.) лише через те, що у групі перебуває депутат Ігор Палиця, який чи є, чи був компаньйоном Коломойського по бізнесу. Ми об’єднались у групу лише через те, що набагато легше захищати права наших виборців перебуваючи у групі, - сказав Лубінець.

Також парламентарій розповів про причини створення партії "За майбутнє".

Партію ми створили, тому що монокоаліція змінила законодавство, і на місцевих виборах тепер можна висуватись тільки від партій. Якби цього не було, ми б і партію не створювали, принаймні зараз, - стверджує нардеп.

Лубінець також зізнався, що особисто знайомий з Коломойським.

Особисто знайомий. Я познайомився з ним, з Борисом Філатовим та Геннадієм Корбаном у 2014 році, коли він був керівником Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Можу ствердно казати: якби не ці три людини, то українського міста Волноваха на підконтрольній Україні території не було б. Бо вони не просто допомагали, вони робили все, щоб Донецька область витримала, - переконаний Лубінець.

Нагадаємо, у цьому ж інтерв`ю Лубінець констатував, що в  України досі немає стратегії повернення та реінтеграції окупованих територій у вигляді якогось оформленого документа.