Нардеп Тищенко хоче обкласти даниною так звані кол-центри та нажитися на них - ЗМІ

У мережі опублікували відповідні записи розмов Тищенка з власником одного з кол-центрів
Нардеп Тищенко хоче обкласти даниною так звані кол-центри та нажитися на них - ЗМІ
Микола Тищенко Фото: УНІАН
23 Серпня 2023, 18:32

Народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко вимагає від офісів ввійти з ним в долю та вибудував навіть певний прайс-лист - скільки буде коштувати вхід в офіси, закриття подальших справ проти них, а також "неувага" правоохоронців до "своїх" кол-центрів.

Соцмережами шириться запис телефонної розмови, на якій нібито нардеп Тищенко вимагає гроші у одного з власників кол-центру. Зауважимо, що правдивість цього аудіо поки не підтверджена.

Найбільше нардепу маряться кол-центри з оборотом у кілька мільйонів доларів на місяць, бо з них він хоче мати щомісячні виплати по кожній "закритій" справі.

В голосових повідомленнях, які з'явилися в мережі, чітко чутно розмови Тищенко про те, як він вміло вимагає хабарі у розмірі мільйонів доларів, а на публіку транслює себе як благодійник, який рятує країну від шахрайства. Особливо цікаво слухали про його власну партію та батальйон, який "охопить усю країну".

Нагадаємо, народний депутат Микола Тищенко стверджує, що представник команди Зеленського, нардеп "Слуги народу" Олег Семінський "кришує" кол-центр, який працює на РФ.

За інформацією Тищенка саме цей колл-центр збирав та передавав інформацію про роботу військових у м. Києві в урядовому кварталі та роботи ППО, про що свідчать відповідні вилучені документи, які заповнювалися також російською мовою.

1