Нардеп Тищенко, який у січні розлучився з дружиною, досі живе з нею під одним дахом - ЗМІ (відео)

Пара розділила майно, проте має суперечки щодо виховання сина
Нардеп Тищенко, який у січні розлучився з дружиною, досі живе з нею під одним дахом - ЗМІ (відео)
Микола Тищенко з дружиною Аллою Барановською (Фото: instagram/nikolaytyshchenko)
3 Квітня 2024, 09:40
читать на русском

Нардеп Микола Тищенко, який у січні офіційно розлучився з бізнесвумен Аллою Барановською, й досі живе разом з колишньою дружиною на два міста. Вона ночувала у родинній квартирі у Києві на Дружби народів напередодні судового засідання про розірвання шлюбу. Він згодом був помічений в Ужгороді - у ЖК, куди переїхала Алла з дитиною під час війни.

Барановська мешкає у житлі Тищенка й після розставання. На своїй сторінці в Instagram вона продовжувала постити “сторіс” із квартири колишнього чоловіка і показувала селфі з цього ж будинку.

Сам Микола Тищенко у коментарі виданню “Інформатор” не став приховувати очевидне. А ще додав, що суперечок в них з ексдружиною майже немає - лише щодо виховання 6-річного сина Давида.

“Ми звичайні люди. Все робимо за законом. 187 днів ми можемо робити усе разом, будь-що. Жити, виховувати сина, щоб він почувався щасливим. В нас тільки є суперечки щодо виховання дитини. Ми надали суду товстезну книжку з певним баченням як спільно виховувати нашу дитину”, - розповідає Микола Тищенко.

Прокоментував він і дуже щедрий подарунок від Барановської, який викликав дуже багато питань. Адже майно пара офіційно не ділила, і їх взагалі підозрювали в тому, що розвелися вони фіктивно, аби приховати майно народного обранця. Аж тут через місяць після офіційного закінчення їхнього шлюбу Алла дарує Миколі 12,6 мільйона гривень.

“(Подарунок) це гроші, звичайні гроші, які я задекларував після розлучення. Ми після розлучення розділили майно згідно з законом. Мені немає чого приховувати, все є в декларації”, - каже політик.

Нагадаємо, 14 листопада 2023 р. народний депутат України Микола Тищенко та його дружина Алла Барановська подали заяву про розірвання шлюбу. 20 листопада 2023 р. Оболонський районний суд Києва відкрив відповідне провадження.

Пара одружилася у 2016-му році. Від цього шлюбу у них є син.

У січні 2023-го Алла Барановська у відповіді на питання її Instagram-читачів про Миколу Тищенка повідомляла:

 “Ми разом, наші стосунки стали тільки міцніше, зараз, як багато українських сімей, пристосовуємося до нового життя, наш тато не може бути з нами часто через роботу, але ми цінуємо кожну мить разом”.

Миколу Тищенка було обрано депутатом від партії “Слуга народу” у 2019-му році. До походу у політику він був відомий, як власник мережі закладів харчування “Наша карта” (ресторани “Велюр”, “Рішельє”, “ТургєнєФ”, “Сейф”, “Три вилки”, Coin, W Lunch, пляжний комплекс Olmeca Plage, бар “Фаренгейт” тощо), шоумен та телеведучий. Кум керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака.

Алла Барановська – колишня модель, нині власниця мережі салонів краси Clipse. Перед походом Миколи Тищенка у політику частину його ресторанного бізнесу переоформили саме на неї.

Відтак нині Барановській належить 74,55% у ТОВ “Світ ЛТД” (ресторан “Сейф”) і 30% у ТОВ “ВКФ “Римід” (ресторан “Велюр”).

Читайте також