Колишня дружина подарувала 12,5 мільйонів: нардеп Тищенко суттєво збагатився після розлучення

У декларації політика вказано, що майже через місяць після офіційного розірвання шлюбу, а саме 15 лютого, Тищенко отримав від Алли Барановської у подарунок 12 мільйонів 634 тисячі 680 гривень.
Колишня дружина подарувала 12,5 мільйонів: нардеп Тищенко суттєво збагатився після розлучення
Микола Тищенко
8 Березня 2024, 19:47
читать на русском

Народний депутат Микола Тищенко подав декларацію про суттєві зміни у майновому стані. У ній показано, що екс "слуга народу" добряче підзаробив на розлученні. Так, політик став багатшим на десяток мільйонів гривень.

У декларації політика вказано, що майже через місяць після офіційного розірвання шлюбу, а саме 15 лютого, Тищенко отримав від Алли Барановської у подарунок 12 мільйонів 634 тисячі 680 гривень. Щедрість колишньої дружини не пояснюється. Вочевидь, частину спільного майна вони все ж поділили.

Про розставання пари стало відомо у листопаді 2023-го, а вже 18 січня Оболонський суд задовольнив заяву пари про розірвання шлюбу. Пара була одружена з 2016 року, в них є син Давид.

Нагадаємо, 14 листопада 2023 р. народний депутат України Микола Тищенко та його дружина Алла Барановська подали заяву про розірвання шлюбу. 20 листопада 2023 р. Оболонський районний суд Києва відкрив відповідне провадження.

Пара одружилася у 2016-му році. Від цього шлюбу у них є син.

У січні 2023-го Алла Барановська у відповіді на питання її Instagram-читачів про Миколу Тищенка повідомляла:

 “Ми разом, наші стосунки стали тільки міцніше, зараз, як багато українських сімей, пристосовуємося до нового життя, наш тато не може бути з нами часто через роботу, але ми цінуємо кожну мить разом”.

Миколу Тищенка було обрано депутатом від партії “Слуга народу” у 2019-му році. До походу у політику він був відомий, як власник мережі закладів харчування “Наша карта” (ресторани “Велюр”, “Рішельє”, “ТургєнєФ”, “Сейф”, “Три вилки”, Coin, W Lunch, пляжний комплекс Olmeca Plage, бар “Фаренгейт” тощо), шоумен та телеведучий. Кум керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака.

Алла Барановська – колишня модель, нині власниця мережі салонів краси Clipse. Перед походом Миколи Тищенка у політику частину його ресторанного бізнесу переоформили саме на неї.

Відтак нині Барановській належить 74,55% у ТОВ “Світ ЛТД” (ресторан “Сейф”) і 30% у ТОВ “ВКФ “Римід” (ресторан “Велюр”).

Читайте також