Суд виніс вирок щодо Тищенка та Барановської: шлюб нардепа та блогерки офіційно розірвано

Тищенко та Барановська після розлучення нібито "залишаються друзями"
Суд виніс вирок щодо Тищенка та Барановської: шлюб нардепа та блогерки офіційно розірвано
Микола Тищенко та Алла Барановська (Фото: Люкс ФМ)
18 Січня 2024, 18:45
читать на русском

Сьогодні один з Київських судів ухвалив рішення про розлучення скандального нардепа Миколи Тищенка з дружиною Аллою Барановською.

Після суду Тищенко прокоментував свої стосунки з Аллою: подружжя залишаються друзями після 10 років шлюбу, вони продовжать виховувати сина.

"Одна із причин розірвання шлюбу – це неможливість спільного проживання. Алла живе в іншому місці, я працюю у Києві. На жаль, це не дозволяє нам утримувати спільне майно та життя. Ми залишаємось друзями. Прожили 10 років разом. Ми разом виховуватимемо сина", - сказав нардеп.

На запитання про майно та фіктивний шлюб Микола Тищенко відповів, що йому "нічого приховувати. Я живу відкритим життям!"

Однак відомо, що напередодні пара ночувала в одній квартирі. Баранівська публікувала в інстаграм фото із квартири Тищенка. А нардепа, своєю чергою, помітили на виході з цього ж будинку вранці. Журналісти припускають, що нардеп "затіяв" розлучення для того, щоб приховати свій стан і переписати все "зайве" на ексдружину.

Нагадаємо, 14 листопада 2023 р. народний депутат України Микола Тищенко та його дружина Алла Барановська подали заяву про розірвання шлюбу. 20 листопада 2023 р. Оболонський районний суд Києва відкрив відповідне провадження.

Пара одружилася у 2016-му році. Від цього шлюбу у них є син.

У січні 2023-го Алла Барановська у відповіді на питання її Instagram-читачів про Миколу Тищенка повідомляла:

 “Ми разом, наші стосунки стали тільки міцніше, зараз, як багато українських сімей, пристосовуємося до нового життя, наш тато не може бути з нами часто через роботу, але ми цінуємо кожну мить разом”.

Миколу Тищенка було обрано депутатом від партії “Слуга народу” у 2019-му році. До походу у політику він був відомий, як власник мережі закладів харчування “Наша карта” (ресторани “Велюр”, “Рішельє”, “ТургєнєФ”, “Сейф”, “Три вилки”, Coin, W Lunch, пляжний комплекс Olmeca Plage, бар “Фаренгейт” тощо), шоумен та телеведучий. Кум керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака.

Алла Барановська – колишня модель, нині власниця мережі салонів краси Clipse. Перед походом Миколи Тищенка у політику частину його ресторанного бізнесу переоформили саме на неї.

Відтак нині Барановській належить 74,55% у ТОВ “Світ ЛТД” (ресторан “Сейф”) і 30% у ТОВ “ВКФ “Римід” (ресторан “Велюр”).

Читайте також

1