Нардеп від "Батьківщини" Ніколаєнко насмерть збив пішохода на Житомирщині

Загибла - неповнолітня дівчина, яка намагалася проскочити поміж авто на швидкісній трасі
Нардеп від "Батьківщини" Ніколаєнко насмерть збив пішохода на Житомирщині
Андрій Ніколаєнко
3 Листопада 2023, 12:35
читать на русском

Народний депутат від "Батьківщини" Андрій Ніколаєнко збив насмерть на своєму автомобілі 18-річну дівчину на Житомирській трасі.

Про це повідомили у ДБР,  УП з посиланням на джерела у правоохоронних органах, Нацполіція в Житомирській області

За даними джерел, ДТП сталася на території Житомирської області. Попередньо відомо, що в автомобілі нардеп перебував з дружиною.

Згодом у Нацполіції уточнили, що водій автомобіля "Mercedes-Benz GLE" здійснив наїзд на пішохода, рухаючись у напрямку м. Чоп у крайній лівій смузі руху.

Там підтвердили, що за кермом перебував 44-річний житель Київщини, народний депутат України, аде не уточнили, хто саме. Судячи з фото, дівчина намагалась подолати проїжджу частину у невстановленому місці, де рух автомобілів найшвидший.

Зараз на місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП в Житомирській області та Житомирського райуправління поліції. Триває з’ясування всіх обставин події.

Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Призначено ряд відповідних експертиз.

Нагадаємо, на Івано-Франківщині депутат Калуської міської ради Тарас Барнич у стані алкогольного сп'яніння збив на смерть велосипедиста.

Читайте також

1