Нардеп від "Євросолідарності" Забродський написав заяву про складання мандату

Депутат вирішив зосередитися на допомозі Генштабу ЗСУ
Нардеп від "Євросолідарності" Забродський написав заяву про складання мандату
Михайло Забродський Фото: УНІАН
17 Березня 2023, 19:32
читать на русском

Нардеп "Європейської Солідарності" та генерал Михайло Забродський вирішив скласти мандат, щоб сконцентрувати на допомозі Генштабу ЗСУ.

Про це у Telegram повідомив нардеп Ярослав Юрчишин.

"Михайло Забродський, народний депутат від Європейської солідарності, складає мандат. Генерал Забродський вже давно допомагає Генеральному штабу, особисто Валерій Залужному. То ж обрав сконцентруватися на цій ділянці", - зазначив парламентар.

Нагадаємо, колишній командувач десантно-штурмовими військами України Михайло Забродський розповів, що операція з повернення Криму не тільки можлива, але й готувалася до 2023 року. Проте він не зміг сказати, коли саме може розпочатися ця операція.

Забродський також наполягає на тому, що українські військові планувальники розробили тактику, яка може спрацювати. За його словами, Україна не має наміру вступати в безглуздий лобовий штурм Криму: "Існують інші "цікаві" можливості для маневру загальновійськовими силами, з використанням сухопутних військ, морських десантів і повітряних атак". Російському морському і повітряному домінуванню можна перешкодити за допомогою "асиметричних трюків".

Він додав, що атаки українських безпілотників на Чорноморський флот наприкінці жовтня, пошкодження флагманського корабля "Адмірал Макаров" та руйнування частини Керченського мосту стали прикладами мислення України: "Ми здивуємо людей - і багато разів - знову".

Читайте також

1