Нардеп Юрченко написав заяву до прокуратури на Гео Лероса

Юрченко пожалівся на бійку з депутатом Леросом
Нардеп Юрченко написав заяву до прокуратури на Гео Лероса
Олександр Юрченко Фото: сторінка політика у Фесйбук
6 Листопада 2020, 12:35
читать на русском

Позафракційний народний депутат Олександр Юрченко написав заяву до Офісу генерального прокурора після бійки у кулуарах Верховної Ради з іншим народним обранцем Гео Леросом.

Відомості про вчинення кримінального правопорушення народним депутатом вносяться до ЄРДР Генеральним прокурором. Саме тому звернувся з заявою до Офісу Генерального прокурора щодо нанесення мені тілесних ушкоджень Курехяном Геворгом Багратовичем, більш відомим під псевдонімом Део Ланос або Гео Лерос (досьє). Тяжкість завданих тілесних ушкоджень в подальшому встановить слідство та судова медична експертиза, - написав Юрченко на своїй сторінці у Facebook.

Депутат нагадав, що це "вже не перший злочин вищезгадуваного посіпаки забудовників".

Винесення вироку для народного депутата закінчиться для нього позбавленням мандату! Як мінімум 200 депутатів, які виключили його з фракції, вважають, що така непорядна особа не може користуватися статусом народного депутата, - заявив Юрченко.

Читайте також

Як відомо, народна депутатка від партії Європейська солідарність Вікторія Сюмар повідомила, що у кулуарах Верховної Ради побилися нардепи Гео Лерос та Олександр Юрченко.

В Раді пристрасті не згасають. В кулуарах сумновідомий депутат Юрченко побився з Гео Леросом... Юрченко вважає, що саме Лерос зашкодив його репутації, а не "переговори про хабар в 40млн", - написала Сюмар у Facebook.

За її словами, історія з Юрченком - це яскравий приклад реальної "антикорупційної політики" чинної влади.

Депутат Гео Лерос у соцмережі написав пост, у якому зазначив, що "учора з хабарника Юрченка, як с собаки, зняли браслет, сьогодні ця скажена потвора кинулась на мене з кулаками та ксенофобськими висловами".

1