Нардепа Ніколаєнка, який збив на смерть 18-річну дівчину, випустили з-під арешту

Андрію Ніколаєнку змінили запобіжний захід на особисте зобов’язання
Важливо
Нардепа Ніколаєнка, який збив на смерть 18-річну дівчину, випустили з-під арешту
Андрій Ніколаєнко
4 Січня 2024, 13:40
читать на русском

Нардепу від "Батьківщини" Андрію Ніколаєнку змінили запобіжний захід - із цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання. Його підозрюють у вчиненні смертельної дорожньо-транспортної пригоди, унаслідок якої загинула 18-річна дівчина.

Відповідне рішення ухвалив Печерський суд столиці, повідомляє  Суспільне.

"29 грудня ухвала слідчого судді про те, що підозрюваному відмовлено у задоволені клопотання про домашній арешт і застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Це покладення на підозрюваного відповідних обов'язків, які він має виконувати. Зокрема, серед іншого було покладено обов'язки не змінювати місце проживання, місце роботи без повідомлення слідчого, прокурора або суду, здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон, а також інші документи, які дають йому право виїзду за кордон", - сказано у повідомленні.

Запобіжний захід обрали до 6 лютого 2024 року.

Нагадаємо, 3 листопада народний депутат від "Батьківщини" Андрій Ніколаєнко збив насмерть на своєму автомобілі 18-річну дівчину на Житомирській трасі. Експертиза підтвердила, що нардеп мчав зі значним перевищенням дозволеної швидкості. Водночас дівчина намагалась подолати проїжджу частину у невстановленому місці, де рух автомобілів найшвидший.

Читайте також

1