Нардепа від "Слуги народу" Семінського звинувачують у ухиленні від тесту на батьківство

Це вже другий за місяць скандал, у якому фігурує Семінський
Нардепа від "Слуги народу" Семінського звинувачують у ухиленні від тесту на батьківство
17 Серпня 2023, 18:40
читать на русском

Тетяна Яржемська заявила у своєму Facebook , що нардеп Семінський не цікавиться долею своєї доньки та уникає генетичної експертизи, яка б підтвердила батьківство.

Вона заявила, що під час скандалу з інтимним листуванням Семінського із зали Верховної Ради була вагітною. Про це листування повідомляв 2021 року, зокрема, Цензор.НЕТ.

Яржемська повідомила, що Оболонський районний суд Києва розглядає справу №756/1665/22 про визнання батьківства та внесення змін до актового запису про народження дитини.

"Другий рік поспіль нардеп-"слуга" Семінський, незважаючи на рішення суду, ухиляється від тесту ДНК на батьківство, тому що "дуже зайнятий" Його інтереси у справі про батьківство нашої дочки представляє зашкварне агентство "Горецький і партнери". Днями я письмово звернулася до Давида Арахамії, Руслана Стефанчука, Дмитра Лубинця, Олени Шуляк, Андрія Геруса, Андрія Єрмака, Сергія Іонушаса з клопотанням надати трудоголіку Олегу Семінському дві години вільного часу на визначення батьківства. Але адвокати перевели слухання справи у закритий режим – щоб таким чином було краще тримати все в таємниці і ця справа не набула розголосу”, – вважає вона.

Яржемська зазначила, що 17 серпня 2022 року суд зобов'язав Семінського зробити тест ДНК (судово-генетичну експертизу), щоб вирішити питання батьківства.

"Але "законотворець" Семінський уникає виконання рішення суду, двічі не з'явившись у призначений судовим експертом час для проведення експертизи. І поки Олег Валерійович на своєму 205-му чернігівському окрузі прикидається меценатом, роздаючи дітям із притулків перед камерами подарунки та ляскаючи в долоні на заходах, його власну дворічну дочку в охопленій війною Україні доглядає літня бабуся”, – написала жінка.

Нагадаємо, народний депутат Микола Тищенко стверджує, що представник команди Зеленського, нардеп "Слуги народу" Олег Семінський "кришує" колл-центр, який працює на РФ.