Нардепи Шкрум та Наталуха оголосили про поповнення в родині

Подружжя нардепів чекає на дитину
Нардепи Шкрум та Наталуха оголосили про поповнення в родині
7 Вересня 2023, 20:20

Подружжя нардепів, представниця "Батьківщини" Альона Шкрум та "Слуга народу" Дмитро Наталуха, уперше стане батьками.

Радісною новиною 35-річна народна обраниця поділилася у соцмережах.

"Маємо новину, яку вже не виходить (та й не хочеться) приховувати. Ми очікуємо на малечу. Це вийшло трохи несподівано для мене, і, здається, дуже очікувано для Дмитра", – написала Альона. - У перший тиждень повномасштабного, коли навколо був хаос та невідомість, ми шукали зброю для захисту водосховищ, готувалися до оборони Києва і вперше чули вибухи над головою – у підвалі десь між сиренами та обстрілами я раптом усвідомила, що прожила оф*генне життя, і що не жалкую ні про що. А от сумую, мабуть, лише за двома речами: що так і не взяла собаку і що не народила дитину», – пригадала депутатка.

На думку Шкрум, те миттєве усвідомлення десь у ній відтоді і залишилося. Вагітність вона не очікувала і помітила лише на шостому тижні, уже після відрядження у Вашингтон, нервових дискусій там, трохи більш емоційних, ніж зазвичай (що були списані на посттравматичний синдром), двох ефірів на індійському CNN, де жінка заявила, що їй соромно за таких журналістів і кинула слухавку, і з десяток емоційних дискусій з чоловіком. Зі слів нардепки, її відчуття дивні, прекрасні, і неочікувані.

"Точно не так я уявляла колись вагітність: під час війни, з повною невпевненістю в тому, що буде завтра, і неможливістю нічого планувати, серед сирен, нічних вибухів і скандалів, що несуться навколо. Літо без моря Одеси чи заходів сонця на Тилигулі, у Києві в 36 градусів та в роботі. Та в той же час усвідомлюю, як же неймовірно мені пощастило: проживати війну та вагітність з коханою людиною поруч. Хоч і різними графіками та нескінченними нарадами – але поруч. Яка це зараз розкіш. Як я вдячна за цю можливість", – підкреслила Шкрум.

Для Альони та Дмитра це буде перша дитина.

"Дівчата, які вагітні та народили в цей час війни, які з маленькою дитиною бігли / жили / починали все з початку за тисячі км без підтримки та коханих – тільки зараз починаю зовсім трохи розуміти, через що ви пройшли, скільки було болю, страху та відповідальності. Знімаю перед вами капелюха знову і знову, пишаюся вами, плачу інколи від ваших історій. Ви неймовірні", – зізналася Альона.- Ці страшні часи – народжують в усіх сенсах цього слова – прекрасних та таких сильних і одночасно чутливих людей. Лікарі кажуть, у Києві – бебі бум) життя завжди знаходять шлях», – підсумувала нардепка.

Як відомо, Шкрум та Наталуха побралися у 2015-му році. Пара разом навчалася в Кембриджі (США).

Читайте також