Нардепи від "ОПЗЖ" Столар і Абрамович живуть на Лазурному березі - ЗМІ

Політики виїхали з України перед війною
Нардепи від "ОПЗЖ" Столар і Абрамович живуть на Лазурному березі - ЗМІ
Маєток в Ніцці, в якому живе Столар / Фото: Українська правда
17 Серпня 2022, 11:23
читать на русском

Народні депутати від забороненої партії ОПЗЖ Вадим Столар та Ігор Абрамович, які перед війною виїхали з України, живуть на Лазуровому березі.

Про це йдеться у розслідуванні "Української правди".

Так, відомий столичний забудовник Вадим Столар за шість місяців повномасштабної війни не відвідав жодного засідання Верховної Ради. Наразі він проживає у маєтку в Ніцці - на Лазуровому березі у Франції.

Журналісти помітили біля будинку два авто – одне зареєстроване на самого Столара, інше – на батька народного депутата.

Абрамович повертається з пробіжки / Фото: Українська правда

Іншого нардепа від забороненої "Опозиційної партії - За життя" Ігоря Абрамовича помітили біля маєтку на мальовничому мисі Кап-Ферра.

Журналісти помітили два "Мерседеси", зареєстровані на Абрамович Олену Давидівну, помітили біля маєтку Абрамовича. Ймовірно, ця жінка може бути матір'ю депутата Абрамовича, судячи з року народження.

За даними французького реєстру, за адресою, де мешкає Абрамович, зареєстрована фірма російського банкіра Бориса Давлетьярова. На думку журналістів, український депутат може орендувати віллу у російського банкіра.

Нагадаємо, що Столар і Абрамович залишили Україну за кілька днів до нападу РФ і відтоді не поверталися. Від лютого вони не відвідали жодного засідання Верховної Ради.

У травні у парламенті було створено нову депутатську групу "Відновлення України" до якої увійшли і Столар, і Абрамович, але, схоже, відновлювати Україну обидва депутати поки збираються з Ніцци, – зазначають журналісти УП.

Читайте також

1