Нардепів та їхніх помічників провакцинують Pfizer (відео)

Депутатів щеплюватимуть від 15 до 18 червня
Нардепів та їхніх помічників провакцинують Pfizer (відео)
Вакцина (Фото: Pixabay)
15 Червня 2021, 17:26
читать на русском

Народних депутатів України вакцинуватимуть від коронавірусу препаратом Pfizer.

Про це пише  УНІАН.

Як повідомила агентству нардепка від "Голосу" Галина Васильченко, депутатів вакцинуватимуть просто у Раді препаратом Pfizer протягом 15-18 червня.

Надсилали запрошення у фракційні чати, був лист (від Апарату ВР - ред.). І, мені здається, що сьогодні прийшло у комітетський чат... Нам повідомили, що можна записуватися. І можна подавати себе і своїх помічників, які працюють не на громадських засадах, а які працюють за строковим договором, - розповіла Васильченко.

Нардеп від "Євросолідарності" Михайло Бондар також підтвердив інформацію щодо вакцинації Pfizer в ці дати. Він зауважив, що вакцинуватимуть також і працівників апарату ВР.

Тим часом політтехнолог Тарас Березовець у своєму Telegram-каналі, опублікував текст запрошення на вакцинацію, яке надійшло нардепам.

Згідно з текстом документа, вакцинація нардепів проходитиме 15-18 червня за попередньо наданими списками. Також для депутатів складуть окремий графік, який їм надішлють згодом.

При собі народним обранцям слід мати паспорт, ідентифікаційний код, заповнену інформовану згоду й оцінку стану здоров'я.

А нардеп Артем Шевченко оприлюднив у мережі відео, на якому показав, як працює мобільний пункт вакцинації у парламенті, щоправда, сам нардеп щепитися не захотів. Водночас повідомив, що 42 нардепи вже отримали щеплення.

Нагадаємо, раніше МОЗ заявляв, що народні депутати не матимуть жодних переваг при отриманні вакцин, зокрема Pfizer, і щеплюватимуться на загальних підставах дотримуючись черги, а у партії "Слуга народу" навіть заявляли про те, що нардепи вакцинуватимуться власним коштом при появі в україні комерційної вакцинації.

1