Нардепку Славицьку обрали співголовою парламентської групи "Відродження України"

Іншим співголовою до складання мандату залишався Максим Єфімов
Нардепку Славицьку обрали співголовою парламентської групи "Відродження України"
Антоніна Славицька
8 Грудня 2023, 15:46
читать на русском

7 грудня на засіданні групи "Відродження України" її співголовою одноголосно було обрано народну депутатку Антоніну Славицьку. 

Про це Parlament.ua стало відомо з власних джерел.

Антоніна Славицька - член Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, обрана до парламенту за партійним списком "ОПЗЖ" під номером 37. У лютому 2022 Славицька підтримала постанову щодо запровадження санкцій проти депутатів Держдуми та Ради безпеки РФ. Член депутатського об'єднання "Одещина".

До голосування у парламенті про складення депутатських повноважень, Максим Єфімов залишався іншим співголовою групи. Чи обиратимуть іншого співголову, у групі поки не визначились.

Нагадаємо, днями нардеп Максим Єфімов, колишній регіонал, який свого часу купив вертолітний майданчик Януковича, заявив, що складає свій депутатський мандат.

Щодо причин такого рішення, то нібито Єфімов хоче більше часу присвятити роботі прифронтової Краматорської міської ради. Але насправді, як пишуть телеграм-канали, нардеп не став чекати, поки по нього прийде ДБР і втік за кордон. У Маямі на нього вже чекає донька Ізабелла.

Виявляється, що співголова групи "Відновлення України" прямо причетний до корупційних оборудок на оборонних замовленнях які розслідують НАБУ і ДБР. Хтось злив інформацію нардепу і на вихідних 2-3 грудня той втік з України.

1