"Народна інавгурація" Тіхановської: силовики вже у центрі Мінська

Мітингувальників почали затримувати
"Народна інавгурація" Тіхановської: силовики вже у центрі Мінська
Протести у Білорусі
27 Вересня 2020, 16:24
читать на русском

У центрі Мінська (Білорусь) стягнули військову техніку та обмежили рух транспорту. Там планували провести народну інавгурацію опонентці Лукашенка Світлані Тіхановській.

Про це повідомляє видання TUT.by.

Відомо, що в центр білоруської столиці стягнули військову техніку - біля стели "Мінськ - місто-герой" були помічені колони БТР. Також військова техніка, розташована біля резиденції глави держави - Палацу незалежності. Серед інших очевидці побачили там автомобілі з колючим дротом, БМП та бронеавтомобілі.

Вже повідомляється про затримання першого протестувальника.

Біля ТЦ "Галерея" невідомі в масках і балаклавах, а також співробітники ОМОН оглядають людей. Затримано як мінімум одного чоловіка, в руках у нього був букет з білих і червоних квітів, - йдеться в повідомленні.

Читайте також

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що активісти в Білорусі мають намір провести "народну інавгурацію" лідера білоруської опозиції Світлани Тіхановської. Вони вирішили провести акцію і закликали усіх небайдужих о 14 год, 27 вересня, зібратися на центральній площі у Мінську, та на площах населенних пунктів.

23 вересня Олександр Лукашенко провів таємну інавгурацію в Палаці Незалежності в Мінську.  Церемонію інавгурації провели на тлі протестів у Білорусі.

1