Назвали одну з версій загибелі співробітниці посольства США у Києві

Скоріш за все, Санвер Нікаєло збив потяг
Назвали одну з версій загибелі співробітниці посольства США у Києві
Карета швидкої допомоги Фото: сторінка МОЗ у Фейсбук
30 Вересня 2020, 21:23
читать на русском

Співробітницю посольства США Санвер Нікаєло, яка померла в лікарні Києва, найімовірніше зачепив поїзд. Жінка здійснювала пробіжку на робочій гілці залізниці і була в навушниках.

Як передає Цензор.НЕТ, про це повідомило джерело в правоохоронних органах.

Видання пише, що, імовірно, жінка перебувала на пробіжці біля робочої гілки залізної дороги. Попередньо, вона могла не почути наближення потяга через одягнені навушники.

За даними джерела, у співробітниці посольства глибока рана (близько 4 см) на потилиці.

Читайте також

У зв'язку із зазначеними фактами слідство розглядає версію, що співробітницю США зачепив потяг.

Водночас на офіційній сторінці поліції Києва вказується про ще одну версію, за якою розшукують чоловіка середніх років. Слідчі вважають, що він причетний до смертельного нападу на жінку.

Поліція Києва встановлює обставини травмування працівниці посольства СШАЖінку у непритомному стані з травмою голови...

Gepostet von Поліція Києва am Mittwoch, 30. September 2020

Нагадаємо, у середу, 30 вересня, у Києві знайшли у непритомному стані працівницю посольства Сполучених Штатів Америки з травмою голови. Жінку доправили до лікарні, де вона померла від отриманих травм.

Співробітницю американського посольства знайшли перехожі у лісопарковій зоні поблизу залізничних колій на вулиці Толбухіна, що в Шевченківському районі столиці. Коли речі оглядали поліцейські, вони знайшли посвідчення співробітниці посольства США на її ім’я.

Раніше повідомлялося, що у Львівській області на території відпочинкового комплексу знайшли застреленими 36-річну жінку та двох її маленьких доньок. Всі вони померли на місці.