Не досягнули успіху ні на землі, ні в повітрі: Арестович заявив про суттєве сповільнення темпів російської армії

Ворог кинув основні зусилля на інформаційно-психологічні операції проти населення України
Не досягнули успіху ні на землі, ні в повітрі: Арестович заявив про суттєве сповільнення темпів російської армії
Війна Фото: https://www.facebook.com/UkrainianLandForces/photos
8 Березня 2022, 14:47
читать на русском

Російські окупаційні війська суттєво сповільнили темпи просування своєї армії територією України. Наразі ворог не становить суттєвої загрози.

Про це повідомив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович під час брифінгу 8 березня.

Темпи просування ворога суттєво сповільнилися. Зараз на окремих напрямках, де вони наступали, практично зупинені. Ті сили, які продовжують рухатися вперед, рухаються малими силами, проводять попередню розвідку і не становлять суттєвої загрози в тих містах, які вони зазначають у своїх інформаційних повідомленнях, – сказав він.

За його словами, ворог не досягнув успіху ні на землі, ні в повітрі. Наразі російські окупанти кинули основні зусилля на інформаційно-психологічні операції проти українців.

Арестович додав, що Збройні сили Україні та інші українські сили оборони продовжують оборонну операцію із утримання ворога на таких напрямках: Київ, Суми, Чернігів, Харків, Миколаїв, Запоріжжя.

Крім цього, російські війська намагаються просуватися на цих напрямках, але зазнають втрат внаслідок ударів ракетних та артилерійських військ ЗСУ, а також наземних частин.

Арестович наголосив, що Миколаїв, Суми, Харків, Чернігів та Охтирка продовжують героїчно триматись.

Нагадаємо, понад 95% окупантських військ ввели на територію України з початку вторгнення Росії. Російські війська намагалися просунутися до Києва, Харкова та Чернігова, проте зустрічали сильний опір від українських військових.

Читайте також

1