Не лише хвороба Паркінсона: відомо про новий діагноз путіна

Раніше ходили чутки і про рак щитоподібної залози, або рак у черевній порожнині
Не лише хвороба Паркінсона: відомо про новий діагноз путіна
Володимир Путін / Фото: Associated Press
13 Травня 2022, 17:50
читать на русском

Російський диктатор владімір путін важко хворий на рак крові. Про це розповів наближений до президента олігарх, який має тісні зв'язки з Кремлем, але з метою безпеки його особистість не розкривається.

Як повідомляє видання Mirror, раніше ходили чутки про рак щитоподібної залози у путіна, або рак у черевній порожнині. А влітку главу Кремля мають прооперувати, а на цей час він нібито збирається "передати владу, поки він буде недієздатний".

Зазначається, що путін хворіє на ще один вид раку - рак крові. При цьому на параді до 9 травня у Москві путін вкрився ковдрою, хоч інші, навіть старші особи, цього не робили. Президент РФ мав слабкий і не впевнений у собі вигляд.

Крім того, цей інформатор додав, що "Путін повністю зруйнував економіку Росії, економіку України та багатьох інших світових економік, бо має проблему з головою. Один божевільний може перевернути світ з ніг на голову".

Нагадаємо, що офіційні особи США заявили, що російський диктатор владімір путін на параді 9 травня у Москві був приглушеним та покореним під час промови. Цей факт ще більше ускладнив їхні спроби з’ясувати кінцеві цілі голови Кремля в Україні.

Читайте також

1