Путін був покореним на параді 9 травня: CNN пише, що диктатор втрачає шанс на тріумф

США обмірковують, якою буде кінцева гра путіна
Путін був покореним на параді 9 травня: CNN пише, що диктатор втрачає шанс на тріумф
Володимир Путін / Фото: Getty Images
10 Травня 2022, 17:23
читать на русском

Офіційні особи США заявили, що російський диктатор владімір путін на параді 9 травня у Москві був приглушеним та покореним під час промови. Цей факт ще більше ускладнив їхні спроби з’ясувати кінцеві цілі голови Кремля в Україні.

Про це пише CNN з посиланням на представників в адміністрації президента США Джо Байдена.

Вони обмірковують, як путін міг би вийти зі своєї неспровокованої війни, якщо він вирішить це зробити. Адже конфлікт загострюється і президент РФ втрачає шанс на швидкий тріумф.

В адміністрації Байдена досі вважають, що кремлівський диктатор не стримується і хоче відчутної перемоги в Україні. Але вони не знають, якої міри може бути достатньо, щоб російський диктатор оголосив про перемогу. Чиновник додав, що цілі путіна не є очевидними.

CNN  пише, що труднощі в оцінці цілей путіна підкреслили коментарі Байдена, який висловив стурбованість тим, що президент РФ ще не знайшов вихід із війни, попри "розрахунок" Путіна.

Нагадаємо, що російські олігархи з оточення диктатора владіміра путіна бажають йому смерті. Вони обговорюють свої фінансові втрати та вважають, що путін знищує Україну та Росію.

Читайте також

1