Не працюватимуть школи та садочки: як житиме Київ в умовах воєнного стану

У посиленому режимі працюють лікарні, поліклініки та вся медична система
Не працюватимуть школи та садочки: як житиме Київ в умовах воєнного стану
Виталий Кличко (фото: Facebook)
24 Лютого 2022, 09:21
читать на русском

Оперативний штаб столиці ухвалив низку рішень у зв'язку з військовою агресією. Як житиме Київ в умовах воєнного стану, розповів мер Віталій Кличко.

За його словами, від 24 лютого у столиці школи та садочки не працюють. Балансоутримувачам доручено забезпечити доступ до об’єктів укриття населення.

Лікарні, поліклініки та вся медична система столиці працює в посиленому режимі.

Усі, хто не задіяний в роботі критичної інфраструктури та життєзабезпечення міста, – залишайтеся вдома та будьте готові прослідувати до укриття у разі увімкнення сирен. Нагадуємо, що укриття позначені на мапі, - йдеться у повідомленні.

Жителів столиці закликали зберігати спокій та слідкувати за офіційною інформацією.

Крім того, проїзд у громадському комунальному транспорті в Києві безкоштовний. Про це повідомляє заступник голови КМДА Петро Оленич.

Наразі відключено автоматизовану систему оплату проїзду, тож валідувати транспортну картку у комунальному транспорті не потрібно, - сказав він.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський заявив, що Росія ввела свої війська на територію України. Тому влада вводить воєнний стан. Українців закликали зберігати спокій і залишитися вдома.

Читайте також

1