Неповнолітні брати побили та обікрали вчительку в Одеській області

Нападниками виявилися колишні учні 64-річної жінки
Неповнолітні брати побили та обікрали вчительку в Одеській області
Напад на вчительку в Одеській області Фото: od.npu.gov.ua
13 Січня 2022, 12:36
читать на русском

В Одеській області затримали трьох людей за напад та пограбування 64-річної вчительки.

Як повідомила обласна поліція, у розбійному нападі на жінку підозрюються двоє її колишніх учнів (брати 16 та 17 років) та їхній знайомий 29-річний уродженець однієї з країн Центральної Азії.

Зазначається, що ввечері в одному з сіл Татарбунарської громади чоловік та двоє підлітків розбили скло на дверях до будинку, залізли до нього та побили господиню оселі.

Погрожуючи ножем, вони забрали у жертви гроші й золотий ланцюжок.

Щойно правопорушники пішли, 64-річна жінка відразу зателефонувала до поліцейських, які по гарячих слідах встановили їх особи. З’ясувалося, що спільники – брати віком 16 та 17 років та 29-річний уродженець однієї з країн Центральної Азії... Всі троє добре знали потерпілу – неповнолітні у минулому були її учнями, а іноземець має з нею спільних знайомих, - кажуть у поліції.

Дії зловмисників кваліфіковані за ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України, їх затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Неповнолітні вже досягли віку, з якого передбачена кримінальна відповідальність за таке правопорушення, тож всім фігурантам загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна, - зазначили правоохоронці.

Нагадаємо, у листопаді минулого року під Одесою невідомі напали на автомобіль депутата однієї з ОТГ Херсонщини, який їхав зі своєю дружиною. Подружжя сильно побили, вони у лікарні - чоловікові розробили колінні суглоби.

Читайте також

1