Під Одесою напали на депутата: йому роздробили колінні суглоби (фото)

Постраждав великий аграрій, депутат Мирненської ОТГ на Херсонщині
Під Одесою напали на депутата: йому роздробили колінні суглоби (фото)
Напад на депутата ОТГ під Одесою Фото: od.npu.gov.ua
6 Листопада 2021, 17:10
читать на русском

Під Одесою невідомі напали на автомобіль депутата однієї з ОТГ Херсонщини. Чоловіка та його дружину сильно побили, вони у лікарні.

Про це повідомила пресслужба поліції Одеської області.

Зазначається, що інцидент стався ввечері 5 листопада в районі заводу "Центроліт" на Новомиколаївській дорозі, в передмісті Одеси. Невідомі зупинили Toyota Land Cruiser Prado, у якому було подружжя. На них напали та завдали численні тілесні ушкодження.

За інформацією видання "Думська", постраждав великий аграрій, депутат Мирненської ОТГ. За кермом автівки була його дружина. При цьому чоловікові розробили колінні суглоби.

Чоловік у важкому стані в медичному закладі, за його життя борються лікарі. Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, - йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронці встановлюються особи, причетні до злочину. Розпочато досудове розслідування. Нападникам загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Коростені на Житомирщині на депутата міської ради від партії "Слуга Народу" Андрія Недашківського та його дружину напали троє молодиків. Вони побили депутата та забрали в нього сумку з грошима і документами.

Читайте також