Нові обстріли Придністров'я: звинувачують Україну

Обстріляно склад зі зброєю у селі Колбасна
Нові обстріли Придністров'я: звинувачують Україну
Гібридний дрон фото: New Atlas
27 Квітня 2022, 12:05
читать на русском

Сьогодні зранку у невизнаній Придністровській Молдавській Республіці знову лунали постріли.

Зокрема, так стверджують представники МВС ПМР.

Зазначається, що стрілянина сталася у селі Колбасна.

Інформація на 10:00. Минулої ночі в небі над селом Ковбаса Рибницького району було помічено кілька дронів. Літальні апарати на територію Придністров'я було запущено з України. Вранці 27 квітня, о 8:45, з української сторони у напрямку придністровського населеного пункту Колбасна було зроблено постріли. Інформація про постраждалих наразі не надходила, - йдеться у повідомленні.

Силовики повідомили, що у селі Колбасна розташовується склад з озброєнням: "за оцінками фахівців, це найбільший у Європі склад з боєприпасами".

Нагадаємо, 26 квітня Рада безпеки невизнаної Придністровської Молдавської Республіки (ПМР) оголосила про критичний рівень небезпеки в регіоні після серії вибухів. Червоний рівень небезпечності діятиме 15 діб. Лідер самопроголошеної ПМР Вадим Красносельський провів засідання Ради безпеки, на якому обговорювалися "терористичні атаки на об'єкти інфраструктури та установи регіону".

Тим часом на в'їзді до Придністров'я буде встановлено блокпости. Огляд автотранспорту та громадян у денний час матиме вибірковий характер, у нічний час контрольні заходи торкнуться кожного, хто в'їжджає до населеного пункту. Силові структури переведено у посилений режим несення служби.

Читайте також

1