Нові жертви війни: у Малині та у Донці загинули семеро людей

Серед жертв окупантів троє дітей
Нові жертви війни: у Малині та у Донці загинули семеро людей
Зруйнований будинок на Харківщині Фото: ДСНС
9 Березня 2022, 08:33
читать на русском

Російські окупанти увечері 8 березня піддали авіаударам село Дінець у Харківській області та місто Малин у Житомирській області.

Як повідомили у Службі порятунку, внаслідок чергового авіанальоту агресор скинув щонайменше три некерованих авіабомби на невеличке село Дінець Слобожанської громади.

Одна з них влучила у фундамент двоповерхового приватного будинку на вул. Діденко. Будинок зруйнувався миттєво. На щастя трьом людям вдалось самостійно вибратись з-під завалів. Ще одну людину витягли рятувальники.

На місці пригоди працювали добровольці місцевої пожежної команди із сусіднього селища Андріївка та бійці 34-го Державного пожежно-рятувального поста. Вони відшукали у завалах тіла 2-х загиблих людей, серед яких 7-річна дитина, - йдеться у повідомленні.

У Житомирській області  8 березня о 20:50 в місті Малин на вул. Вокзальній внаслідок авіаційного удару зруйновано сім приватних одноповерхових житлових будинків. Внаслідок інциденту загинуло п'ятеро людей, в тому числі двоє дітей (2021 р.н.).

Пошуково-рятувальні роботи продовжуються. Від ДСНС залучено 11 осіб та 2 од. техніки ДСНС.

Нагадаємо, 7 березня окупанти здійснили авіаналіт по житловому сектору у Сумах - загинуло дев'ятеро людей, з яких двоє - діти.

Читайте також

1