Нову "мерію" у Бердянську окупанти створили з двірників та слюсарів

Жоден з керівників міської влади не працює у так званій "мєріі города"
Нову "мерію" у Бердянську окупанти створили з двірників та слюсарів
Бердянськ – це Україна / Фото: t.me/zoda_gov_ua
4 Травня 2022, 13:52
читать на русском

У тимчасово окупованому Бердянську рашисти призначили фейкову владу. Так, до нової "мерії" увійшли двірники, комірники, прибиральники, слюсарі та інші спеціалісти "широкого профілю".

Про це повідомляє Запорізької обласна військова адміністрація у Telegram.

Зазначається, що жоден з керівників міської влади (бюджетної установи чи комунального підприємства) не працює у так званій "мєріі города" та не перейшли на бік окупанта.

Відтак, фейкова "нова влада" складається із двірників, комірників, прибиральників, слюсарів та інших спеціалістів "широкого профілю".

Депутати міської ради, за неможливості працювати сесійно та приймати рішення, працюють, як волонтери. Ми знаємо, чим займається кожен представник Бердянської влади. У нас по більшості із них питань не має. Невідомо, чим займається лише один депутат міської ради від ОПЗЖ. Оцінку його діянням нададуть відповідні органи, - йдеться у повідомленні міської влади Бердянська.

Нагадаємо, що російські окупанти продовжують обстрілювати населені пункти в Запорізькій області. Вони використовують цивільних українців як живий щит та змушують вводити "рублеву зону".

Читайте також