Обшуки в Укроборонпромі: СБУ перевірила зовнішньоекономічні контракти

Обшуки проводились на підставі ухвали судді Шевченківського районного суду м. Києва
Обшуки в Укроборонпромі: СБУ перевірила зовнішньоекономічні контракти
ДК “Укроборонпром” (фото: УНІАН)
3 Грудня 2020, 15:52
читать на русском

Служба безпеки України провела обшуки у приміщеннях концерну "Укроборонпром" та компанії-спецекспортера "Укрспецекспорт", яка є учасником концерну.

Про це повідомила пресслужба державного концерну "Укроборонпром".

В Укроборонпромі повідомили, що у четвер, 3 грудня, співробітниками СБУ провели обшуки у приміщеннях концерну та компанії-спецекспортера "Укрспецекспорт".

Обшуки проводились на підставі ухвали слідчого судді Шевченківського районного суду м. Києва та пов’язані із виконанням зовнішньоекономічних контрактів.

Читайте також

У пресслужбі Укроборонпрому повідомили, що працівники максимально сприяли правоохоронцям та надали всю необхідну інформацію та документацію.

Команда Укроборонпрому будує відносини із правоохоронними органами на принципах відкритості та конструктиву, - повідомили у концерні.

Зазначимо, що 23 листопада 2020 року Укроборонпром та Національне антикорупційне бюро України підписали Меморандум у сфері запобігання та протидії корупції, а також іншим злочинам, підслідним НАБУ, у сфері управління об’єктами державної власності в оборонно-промисловому комплексі. Сторони домовилися поглиблювати співпрацю у сфері запобігання та протидії корупції в оборонно-промисловому комплексі.

Нагадаємо, що державний концерн "Укроборонпром" припинить своє існування у 2021 році, замість нього будуть створені нові холдингові компанії.