Обстріл Харкова 21 липня: що відомо на цей час (оновлюється)

Окупанти обстріляли Харків з РСЗВ "Ураган" та касетними снарядами
Обстріл Харкова 21 липня: що відомо на цей час (оновлюється)
Наслідки обстрілу Харкова / Фото: ДСНС
21 Липня 2022, 15:39
читать на русском

Вранці 21 липня російські окупанти обстріляли Харків з артилерії. Внаслідок цього 17 людей отримали поранення, двоє загинуло.

Про це пише "Суспільне".

Зазначається, що близько 09:30 пролунали вибухи. Їх було чутно у Київському, Салтівському та Немишлянському районах. Очевидці повідомляють про пожежі.

Наслідки обстрілу Харкова / Фото: ДСНС

За попередньою інформацією голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, поранення дістали 17 людей. Таку ж інформацію надав мер Харкова Ігор Терехов.

Другий день поспіль і приблизно в один і той самий час окупант б'є по зупинках громадського транспорту. Як результат — вже один загиблий та 17 поранених, з яких один вкрай тяжкий, — повідомив міський голова в Telegram.

За його словами, окупанти влучили в один з медзакладів. Мер закликав жителів міста перебувати у безпечних місцях.

Станом на 11:00 повідомлялось про двох загиблих та 17 поранених, серед яких - патрульний. Про це заявив начальник Слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов.

За попередніми даними, окупанти обстріляли Харків з реактивних систем залпового вогню "Ураган", касетними снарядами.

У ДСНС повідомили, що в результаті ранкового обстрілу Харкова загинуло двоє людей, ще 21 особа отримала осколкові поранення.

15:35

За повідомленням обласної прокуратури, кількість жертв зросла до трьох. Поранення отримали ще 23 людини.

Нагадаємо, що внаслідок обстрілів окупантів на Харківщині протягом минулої доби загинуло четверо цивільних людей: троє – у Харкові, зокрема і дитина 13 років та 72-річний чоловік у Богодухівському районі. Поранення отримали ще одинадцять людей.