Орки обстріляли Харків: є загиблі та поранені (фото, відео)

Поранених госпіталізували до лікарні
Орки обстріляли Харків: є загиблі та поранені (фото, відео)
Наслідки обстрілів по Харкову, фото ДСНС

Сьогодні вранці, 21 липня, російські орки обстріляли Харків, у результаті чого загинуло двоє людей, ще 21 - отримали поранення.

Про це повідомили в ДСНС у Telegram.

Вранці 21 липня ворог завдав чергового обстрілу із реактивних систем залпового вогню по вулицях міста Харкова, зокрема по торговельних павільйонах, житловим будинкам, медцентру, а також зупинках громадського транспорту. В результаті обстрілу за попередніми даними загинуло двоє людей, ще 21 особа отримала осколкові поранення. Бригадою медиків екстреної медичної допомоги їх було госпіталізовано до лікарні, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що три легковики загорілися на автопарковці одного з ринків.

Для ліквідації пожеж та наслідків обстрілів було залучено 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 30 чоловіків особового складу ДСНС. Крім того, на місці обстрілів працювали сапери Міжрегіональний центр гуманітарного розмінування та швидкого реагування, які обстежили вражену територію та вилучили залишки вибухонебезпечних предметів, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, внаслідок обстрілів окупантів на Харківщині протягом минулої доби загинуло четверо цивільних людей: троє – у Харкові, зокрема і дитина 13 років та 72-річний чоловік у Богодухівському районі. Поранення отримали ще одинадцять людей.

Читайте також

1