Обстріл Луганської області: рашисти вбили шістьох людей - відео

Ворог авіаударами зруйнував 50 будинків в регіоні
Обстріл Луганської області: рашисти вбили шістьох людей - відео
Наслідки обстрілів Луганської області Фото: https://t.me/luhanskaVTSA
21 Травня 2022, 12:06
читать на русском

Минулої доби у Луганській області внаслідок рашистських обстрілів загинули шестеро людей.

Про це повідомив очільник ОДА Сергій Гайдай.

Ще зранку 20 травня росіяни обстріляли школу, у підвалі якої із початку війни ховалися жителі нових районів Сєвєродонецька. Як наслідок, дві людини загинули на місці, ще трьох госпіталізовано. Двоє загиблих та поранена – члени однієї родини. Ввечері поблизу свого будинку в Сєвєродонецьку загинули чоловік і жінка. Двох жінок вбито російськими обстріли в Лисичанську та Привіллі, - розповів він (досьє Гайдая).

Він поінформував, що у гуманітарному штабі в Сєвєродонецьку російські бойовики поранили волонтера.

Гайдай каже, що внаслідок масивних обстрілів в області минулої доби було пошкоджено майже 50 будинків.

За день – близько 50 зруйнованих будинків. Важко порахувати, скільки житла щодня нищать в селах Гірської та Попаснянської громад, які регулярно страждають від авіації. Однак тільки в Лисичанську за добу пошкоджено 23 будинки, у сусідньому Привіллі – 16. П’ять – у Сєвєродонецьку, - розповів він.

Гайдай інформує, що вчора росіяни відкрили вогонь по школі та об’єднанню "Азот", внаслідок чого загорілася градирня. У Лисичанську після обстрілів загорівся бункер з вугіллям на шахті.

Нагадаємо, четверо людей загинули та ще четверо отримали поранення після авіаударів російських бойовиків по населених пунктах Луганської області 19 травня.

Читайте також

1