Обстріл Півдня України: двоє загиблих та четверо поранених

У Миколаєві орки влучили у водогін та газопровід
Обстріл Півдня України: двоє загиблих та четверо поранених
Наслідки обстрілу Фото: https://www.facebook.com/mykoda
3 Червня 2022, 09:09
читать на русском

Російські бойовики обстріляли Миколаївську та Херсонську області. Внаслідок ударів загинули двоє людей, ще чотирьох поранено.

Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

Відчайдушна спроба рашистів відновити втрачене положення в районі Миколаївки на Херсонщині, успіху не мала. Тоді по наших позиціях було нанесено 2 авіаційних удари. Без втрат. А внаслідок масованого обстрілу Нововоронцовки поранено 2 цивільних осіб, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що минулої доби рашисти протягом дня тричі обстріляли Миколаїв: системами залпового вогню та важкою ствольною артилерією.

Пошкоджені 2 багатоповерхівки, 4 приватні будинки та господарські будівлі, уражені водопровід та газопровід, витоку газу і загрози населенню нема. Внаслідок ворожих обстрілів одна людина загинула на місці, ще одну – госпіталізували. Але врятувати життя постраждалому не вдалося. Також відомо ще про двох поранених, - кажуть у командуванні.

Також під час вечірнього обстрілу Миколаєва снаряди влучили в складські промислові приміщення, виникла масштабна пожежа. Силами рятувальників вона ліквідована. Постраждалих немає.

Нагадаємо, російські бойовики 31 травня обстріляли Миколаївську область та обласний центр - місто Миколаїв. Обстріли продовжилися й 1 та 2 червня. 

1