Обстріл Степанкерта: як виглядають наслідки бойових дій у Нагірному Карабасі

Азербайджан не прокоментував ситуацію з обстрілом Степанакерта (Ханкенді)
Обстріл Степанкерта: як виглядають наслідки бойових дій у Нагірному Карабасі
Військові у Нагірному Карабаху
25 Жовтня 2020, 04:03
читать на русском

Самопроголошена республіка Нагірний Карабах повідомила про нічний обстріл "Смерчами" свого головного міста – Степанакерта (Ханкенді).

Про це повідомляє Радіо Свобода.

У Міністерстві надзвичайних ситуацій Карабаху зазначили, що місто зазнало обстрілу вночі зі РСЗО "Смерч". Кількість вбитих та ранених не відома.

При цьому Азербайджан не прокоментував ситуацію з обстрілом Степанакерта (Ханкенді).

Перемир’я, оголошене 17 жовтня, є другою спробою встановити режим припинення вогню відтоді, як 27 вересня в регіоні поновилися масштабні бойові дії.

Зазначимо, Міністерство оборони Азербайджану повідомило, що в ніч на 24 жовтня розпочався наступ в районі Нагірного Карабаху. На кількох напрямках фронту в Нагірному Карабасі підрозділам збройних сил Вірменії було завдано серйозної шкоди.

Читайте також

Нагадаємо, бої на лінії зіткнення в Карабасі почалися 27 вересня. Вірменія і Азербайджан звинувачують один одного в розв'язуванні військових дій, в Карабасі повідомляють про артилерійські обстріли мирних населених пунктів невизнаної республіки, включаючи її столицю Степанакерт. Вірменія оголосила військовий стан і - вперше - загальну мобілізацію, стверджуючи, що активну підтримку Баку надає Анкара. В Азербайджані ввели часткову мобілізацію.