Одна із найбільших атак: рашисти ракетами обстріляли Львівщину

Сили ППО збили три крилаті ракети
Одна із найбільших атак: рашисти ракетами обстріляли Львівщину
17 Травня 2022, 11:06
читать на русском

Російські бойовики вночі 17 травня завдали ракетного удару по Львівській області.

Як повідомив мер Львова Андрій Садовий, це була одна із найбільших атак на Львівську область за кількістю ракет.

Цієї ночі на Львівщині було дві повітряні тривоги та два масові хвилі ракетних вильотів. У Львові жодна ракета не приземлилась. Добре спрацювали сили ППО. Тому ми не знаємо чи було наше місто ціллю на цей раз... Це справді була одна із найбільших атак на Львівську область за кількістю ракет, - написав він (досьє Садового).

За інформацією Садового, в одному із сіл Яворівського району уламки ракети частково пошкодили об’єкт залізничної інфраструктури:

В навколишніх будинках повилітали шибки. І це все у 20 кілометровій зоні до кордону з Європейським Союзом.

Він закликав львів'ян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та слідувати в цей час до укриттів. Також він просить мешканців регіону не знімати прильоти ракет чи роботу ППО.

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький поінформував, що вночі ворог здійснив ракетний удар по об’єкту інфраструктури регіональної філії "Львівська залізниця" у Яворівському районі.

Вибухом пошкоджено залізничну інфраструктуру. Інформації про травмованих чи загиблих не надходило. Попередньо, ракети летіли зі сходу. Також підрозділи ППО ПвК "Захід"збили три крилаті ракети, - написав він.

Нагадаємо, 15 травня у Яворівському районі Львівської області, що поблизу кордону з Польщею, окупанти повністю знищили об'єкт військової інфраструктури за допомогою ракет.

1