Одразу на 16-ти поверхах спалахнула пожежа в одеському хмарочосі - відео

З палаючої багатоповерхівки врятували дев'ятьох людей, серед яких 5 дітей
Одразу на 16-ти поверхах спалахнула пожежа в одеському хмарочосі - відео
Пожежа в Одесі Фото: https://od.dsns.gov.ua/
25 Листопада 2021, 15:38
читать на русском

В Одесі 25 листопада загорівся 16-поверховий будинок на вулиці Фонтанська дорога, 49/1.

Як повідомляє обласна Державна служба з надзвичайних ситуацій, у хмарочосі загорілися електрокабелі від підвалу до 16-го поверху.

Пожежа в Одесі Фото: https://od.dsns.gov.ua/

25 листопада о 14:04 у м. Одеса по вул. Фонтанська дорога, 49/1 в 16-поверховому житловому будинку виникло загорання електрокабелів з підвального приміщення до 16-го поверху. Жертв та постраждалих немає, - йдеться у повідомленні.

Вже за годину рятувальники загасили вогонь.

У Службі порятунку зазначили, що під час пожежі було врятовано дев'ятьох мешканців багатоповерхівки (серед них було п'ятеро дітей) та евакуйовано 15 осіб (серед них четверо дітей).

Очевидці розповіли, що рятувальники не могли проїхати на місце пожежі через припарковані автівки, які перегородили проїзд спецтранспорту.

Нагадаємо, у вересні в Одеській області двоє підлітків заради розваги підпалили будинок, який належить багатодітній родині. Хлопці розбили вікно зачиненого будинку і підпалили диван та фіранку. Малолітні зізналися, що хотіли таким чином розважитися. На момент пожежі у будинку нікого не було: господиня оселі нещодавно померла, її 36-річний чоловік з тримісячним сином знаходився у лікарні, старші його діти - 13-річна дівчинка і троє хлопчиків віком від двох до восьми років - були у родичів.

Читайте також