Офіційно став безхатьком: Ілон Маск продав останній свій маєток - фото

Мільярдер виконав свою обіцянку, яку дав у 2020 році
Офіційно став безхатьком: Ілон Маск продав останній свій маєток - фото
Ілон Маск продав будинок за 30 млн доларів в Каліфорнії – Daily Mail
6 Грудня 2021, 17:04
читать на русском

Американський мільярдер, засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск продав свій останній маєток у Гіллсборо, штат Каліфорнія, за 30 млн доларів. Загальна площа з територією 19 гектарів. Ім'я нового власника не розголошують, але раніше будинок планували купити за 37,5 млн гривень.

Про це повідомляє Daily Mail.

У маєтку Гіллсборо є 7 спалень; 7 ванних кімнат; музичний зал; бібліотеку зі шкіряними стінами; гараж на 11 автомобілів; басейн; 47 акрів панорамного виду. Його площа 1,4 тис. кв. м. в. Особняк також оснащений гаражем на три автівки та навісом, де можна додатково припаркувати вісім машин.

Зазначимо, що Ілон Маск виставив на продаж цей будинок у червні, але лише у листопаді 2020 року знайшлася людина, яка готова викласти мільярдеру таку кругленьку суму. З покупцем було укладено попередній договір на 37,5 млн доларів. Але, як бачимо, ціну все. ж знизили.

Своєю чергою придбав інженер його у 2017 році за 23,4 млн доларів. Будинок збудовано в 1912 році Крістіаном де Гіньє, який є представником французького дворянства.

Після продажу особняка Маск виконав свою обіцянку, яку дав у 2020 році. Тоді він заявив, що продасть всю свою нерухомість. Таке рішення Маск ухвалив через критику щодо його великих статків та звинувачень у сплаті незначних податків, які непорівнянні з його доходами.

Читайте також

1