Офіс Генпрокурора під час війни витратить з бюджету 10 мільйонів на ремонт власного автопарку

Відповідні торги відбудуться вже 17 січня
Головне
Офіс Генпрокурора під час війни витратить з бюджету 10 мільйонів на ремонт власного автопарку
автомобіль
9 Січня 2024, 10:41
читать на русском

Офіс Генерального прокурора України збирається замовити послуги з ремонту своїх автомобілів на 10 мільйонів 896 тисяч гривень.

Відповідний тендер з’явився на Prozorro 4 січня.

Згідно з документами, за 10 мільйонів гривень переможець торгів має до 25 грудня 2024 року надати послуги з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів. Передбачається ремонт машин марок Тойота, Лексус, Фіат, Форд, Мерседес, Фольксваген, Хюндай, Шевроле, Шкода.

Як зазначено в умовах тендеру, автівки ремонтуватимуться у тому числі для потреб Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Пропозиції від учасників приймаються до 16 січня, а вже 17.01.24 відбудуться торги.

Раніше ми писали, що очолюваний Андрієм Костіним Офіс генерального прокурора роздуває штатну кількість співробітників і збільшує видатки державного бюджету, попри відсутність помітних результатів діяльності.

Також Генеральний прокурор Андрій Костін доручив провести службове розслідування та вжити заходів після опублікованого відеосюжету  "Української правди"  "На "дні" прокуратури. Як столичні прокурори відзначали професійне свято". Результати розслідування наразі невідомі.