У Генпрокуратурі скандал після святкування професійного дня: Костін доручив розібратися, кому носили подарунки

Журналісти зазнімкували чималу кількість візитерів під Офісом генпрокурора з подарунками та пакетами
Головне
У Генпрокуратурі скандал після святкування професійного дня: Костін доручив розібратися, кому носили подарунки
5 Грудня 2023, 18:48
читать на русском

Генеральний прокурор Андрій Костін доручив провести службове розслідування та вжити заходів після опублікованого відеосюжету  "Української правди"  "На "дні" прокуратури. Як столичні прокурори відзначали професійне свято".

Про це повідомила пресслужба ОГП

 "У зв’язку з опублікованим у медіа відео, Генеральний прокурор доручив Генеральній інспекції Офісу генерального прокурора невідкладно провести службове розслідування, за результатами якого будуть вжиті відповідні заходи", - написали в Офісі генпрокурора.

Перед цим журналісти  "Української правди" зафільмували нескінченну хвилю подарунків та пакетів у День працівників прокуратури біля Офісу генерального прокурора та столичної прокуратури.

Нардеп від забороненої ОПЗЖ Григорій Мамка, зокрема, пояснив УП, що брав участь в урочистих заходах від профільного комітету ВРУ.

На уточнююче питання стосовного того, що він, як депутат, вітав від комітету прокурорів, Мамка відповів: "Що таке вітали? Я приймав від комітету (участь), як заступник голови комітет у заходах щодо привітання до Дня прокуратури".

У матеріалі також йдеться про те, що під час заходів до Дня працівників прокуратури генпрокурор Костін закликав усіх працівників органів прокуратури бути не просто вдячними нашим захисникам, а підтримувати та допомагати усім необхідним.

"Кожен новий день у тилу – це життя наших воїнів на передовій. Пам'ятаймо наших полеглих захисників, серед яких семеро наших колег. Пам'ятаймо про нашу величезну відповідальність перед українським народом", – наголосив Костін.

Нагадаємо, 18-річний син генерального прокурора України Андрія Костіна Михайло живе за кордоном. У червні юнак відсвяткував повноліття, але до досягнення призовного віку покинув Україну.

Дочка генерального прокурора України Андрія Костіна Анастасія, яка нещодавно зізналася, що її "за@бало" закордонне життя в "Шотландії-Фінляндії", і що вона хоче повернутися "додому в Монако", пояснила свої слова і заявила, що пожартувала.

1