"За#бала эта шотландия Финляндия. Я хочу домой в МОНАКО": донька генпрокурора Костіна зганьбилася у соцмережах

Донька Генерального прокурора України Андрія Костіна всю війну розважається в найдорожчих Європейських місцях — Рокбрюн-Кап-Мартен, Берлін, Стокгольм
Головне
"За#бала эта шотландия Финляндия. Я хочу домой в МОНАКО": донька генпрокурора Костіна зганьбилася у соцмережах
8 Серпня 2023, 20:52
читать на русском

Донька Генерального прокурора України Андрія Костіна Анастасія наразі перебуває за кордоном та ігнорує війну РФ проти України в соцмережах.

Про це повідомляє Telegram-канал "Слон".

"За#бала эта шотландия Финляндия. Я хочу домой в МОНАКО", - пише дівчина в Instagram.

За даними каналу, Анастасія Костіна до війни працювала помічницею нардепа Задорожного, за що отримувала з держбюджету близько 1000$ зарплатні.

"Донька Генерального прокурора України Андрія Костіна всю війну розважається в найдорожчих Європейських місцях — Рокбрюн-Кап-Мартен, Берлін, Стокгольм. За словами самої дівчини, на Лазурці вона "розквітає". У Фінляндії, як ми вже знаємо, вона "за#балася". Сторінку Анастасія веде двома мовами — російською та англійською. Згадок про війну, ракетні обстріли рідної Одеси чи інші трагічні наслідки вторгнення росії на сторінці немає", - пише автор.

Нагадаємо, восени 2021-го журналісти «Схем» розповіли, що донька Андрія Костіна Анастасія працює помічницею у його колеги по фракції Андрія Задорожного, а син Задорожного – Іван – є помічником у самого Костіна.

Станом на жовтень 2021-го Анастасії Костіній та Івану Задорожному нараховували однакову зарплату – по 26 тисяч гривень на місяць.

Андрій Костін відмовився відповідати на запитання «Схем» про те, чи домовлявся він зі своїм колегою обмінятись дітьми-помічниками.

Водночас Андрій Задорожний сказав: «Ми ж не дурні? Ми ж знаємо, хто до кого пішов працювати? Тому його влаштував мій син. Мене влаштувала його донька. А домовленість... Ну, напевно, що ні: не домовлялись».

Серед депутатських помічників опинилась і дружина Костіна. Станом на 2021 рік вона працювала помічницею у його колеги по фракції Максима Дирдіна, а дружина Дирдіна була у той час помічницею самого Костіна.

Читайте також

1