"У нас тут точно не розкішно": дочка генпрокурора Костіна виправдалась за свої "жарти" у соцмережах

Анастасія Костіна стверджує, що живе у Фінляндії зі своїм бойфрендом – іноземцем
Головне
"У нас тут точно не розкішно": дочка генпрокурора Костіна виправдалась за свої "жарти" у соцмережах
14 Серпня 2023, 11:38
читать на русском

Дочка генерального прокурора України Андрія Костіна Анастасія, яка нещодавно зізналася, що її "за@бало" закордонне життя в "Шотландії-Фінляндії", і що вона хоче повернутися "додому в Монако", пояснила свої слова і заявила, що пожартувала.

Про це Анастасія Костіна написала у Instagram.

Дочка генпрокурора розповіла про своє місце проживання і назвала причину, через яку опинилася у Фінляндії. За словами дівчини, цієї зими вона познайомилася з журналістом та волонтером із Фінляндії, на ім'я Яннік Свенссон.

"Це було кохання з першого погляду, він запропонував переїхати до нього, і я погодилася. Так я опинилася тут, де зараз є – у Фінляндії", - написала Анастасія під постом, проілюстрованим архівним відео з бойфрендом.

"На відео ви можете побачити, як у травні 2023 року ми в'їжджаємо на територію України вже разом. Ні я, ні хтось із моєї родини не володіє жодною нерухомістю за межами України і ніколи не володів. У нас тут точно не розкішно або безтурботне життя, зараз взагалі не до розваг”, – додала Костіна.

Дівчина заявила, що зі свого боку "волонтерить, працює та бере участь у різних проектах на користь України".

"Тепер хочу сказати з приводу своїх недавніх висловлювань у Instagram. По-перше, я шкодую, що дозволила собі емоційні, незрілі висловлювання, ще й із лайливими словами. Розумію, що війна – все сприймається інакше і дуже гостро. Але зробленого, на жаль, не повернеш”, – написала Анастасія.

"Це був жарт, який, можливо, розсмішив би кількох друзів, але для людей, які мене вперше бачать – це виглядає, зрозуміло, неприйнятно. Хочу сказати: навіть найменший вчинок кожного з нас може вплинути. Тому давайте робити і заохочувати інших робити світ хоч трохи найкращим сьогодні", - підсумувала вона.

Нагадаємо, восени 2021-го журналісти «Схем» розповіли, що дочка Андрія Костіна Анастасія працює помічницею у його колеги по фракції Андрія Задорожного , а син Задорожного – Іван – є помічником у самого Костіна.

На жовтень 2021-го Анастасії Костіної та Івана Задорожного нараховували однакову зарплату – по 26 тисяч гривень на місяць.

Андрій Костін відмовився відповідати на запитання Схем, чи домовлявся він зі своїм колегою обмінятися дітьми-помічниками.

Водночас Андрій Задорожний сказав: «Адже ми не дурні? Ми знаємо, хто до кого пішов працювати? Тому його влаштував мій син. Мене влаштувала його дочка. А домовленість... Ну, певно, ні: не домовлялися».

Серед депутатських помічників виявилася і дружина Костіна. Станом на 2021 рік вона працювала помічницею у його колеги по фракції Максима Дірдіна, а дружина Дірдіна була на той час помічницею самого Костіна.

1